Obumex - luxe interieur en keuken - Vakmanschap, ambacht en high tech

WERKEN MET EEN INTERIEUR ARCHITECT: EEN ABSOLUTE MUST

Ontmoet het hart van onze organisatie: onze eigen interieur architecten. Van een totaalrenovatie tot een individueel keukenontwerp of het kiezen van design meubilair, allen hebben ze hun eigen specialisatie om uw droominterieur te realiseren.

Bij Obumex streven we naar het creëren van een duurzaam en tijdloos interieur dat naadloos in het leven past van de bewoner voor wie ze is ontworpen. Op functioneel én esthetisch vlak. Een interieur moet immers rust brengen en een reflectie zijn van je persoonlijkheid. Een opgave die een uitzonderlijke combinatie van technische kennis en een ontwikkeld gevoel voor esthetiek vereist. Een kolfje naar de hand van onze interieur architecten.

01 MATERIAL IS KING

 

De selectie van materialen is essentieel bij het design van een interieur, zowel in compositie als in functionaliteit. Kan een bepaald materiaal functioneren als keukenblad of gebruik je het idealiter als spatwand? Het zijn vragen die onze interieur architecten moeiteloos beantwoorden vanuit hun diepgaande materialenkennis. Een expertise die bovendien wordt doorgetrokken naar de selectie van de materialen voor vloeren, stoffen, wanden, plinten en kastfronten, waarbij altijd rekening wordt gehouden met schoonheid en duurzaamheid.

02 LUXURY IS IN EACH DETAIL

Een tijdloos interieur creëren dat jou dagelijks verrast, dat is de missie van Obumex. Onze jarenlange ervaring in interieurdesign geeft ons de know-how om unieke details uit te denken en te produceren in keukens, maatwerk en meubilair. Functionele details voor een maximaal genot van uw interieur, maar ook esthetische details volledig op maat van uw interieurconcept.

03 REFLECTING PERSONALITY

 

Een interieur dat moeiteloos samensmelt met je levensstijl, dat is het uitgangspunt voor elk ontwerp. Een ruimte die je personaliteit reflecteert in kleur, vorm en materiaal en tegelijkertijd beantwoordt aan je functionele noden. En zo is elk interieur die we ontwerpen persoonlijk èn authentiek. Geïnspireerd door en volledig afgestemd op de klant voor wie ze gecreëerd is.

04 COLLABORATION OVER COMPETITION

Onze interieurarchitecten spreken dezelfde taal als je (interieur)architect. Sterker nog, hij/zij ondersteunt diens ontwerpvisie. Eens het verhaal van jouw interieurproject duidelijk is, vertaalt de interieurarchitect het in materialen, apparaten, kleuren en afwerkingen. Vanuit die cohesie is Obumex voor veel (interieur)architecten de eerste keuze, omdat we hun visie erkennen en hun creatieve ideëen omzetten in functionele plannen die aansluiten bij de woning en wensen van de klant.

05 CHOOSING DIRECTIONS

 

Het designproces start met een cruciale keuze: welke richting willen we uit? De huisstijl van je interieur is de basis waarvan ons verhaal vertrekt. Een leidraad die ons toelaat de stijl van begin tot einde te bewaken, van materiaal- tot kleurkeuze, tot in elk kleinste detail. Elk ontwerp krijgt vorm door een wisselwerking tussen klant, architect en interieurontwerper. Een proces waarin onze uitgebreide materialen- en kleurenbibliotheek een essentiële rol vervult.

06 YOU’LL BELIEVE IT WHEN YOU SEE IT

 

Dankzij een verregaande specialisatie en jarenlange ervaring zijn wij bedreven op meerdere vlakken. Visualisatie via toegespitste software is daar één van. Een elementair onderdeel van het designproces, waarin we het ontwerp vertalen naar waarheidsgetrouwe plannen met werkelijke weergave van toestellen, materiaalspecificaties, afwerkingen en andere details. Het resultaat is een tekening die compatibel is met de CAD-software van de architect en dus makkelijk te integreren is in het volledige design.