Totaalinterieur op maat door Obumex

DRIE GENERATIES VAKMANSCHAP IN TOTAALINTERIEURS

Dankzij onze jarenlange ervaring staan wij garant voor kwaliteit en edel vakmanschap. Obumex brengt dit meesterschap dagelijks in praktijk met de fijnste creaties voortgebracht in onze ateliers. Een kennis die we over de generaties heen doorgeven.

ELK ONTWERP IS VOOR ONS UNIEK

De ontwerpen en realisaties van Obumex weerspiegelen de wensen van hun opdrachtgevers. Er zijn bij Obumex geen grenzen, uw stoutste dromen weten wij te realiseren, wij kennen geen standaardwerk. Elk project is een project op maat van de klant, startend van een blanco blad en is daardoor bijzonder en uiterst persoonlijk.

Ieder onderdeel van uw interieur wordt minutieus uitgetekend, van scharnier of greep tot lade indeling of kastdeur. Een volledige inrichting vergt een compleet op uw maat gesneden dossier waarin alle technische aspecten, opmetingen en materiaalkeuzes zijn opgenomen. Een doorgedreven productieproces en toegewijde stielkennis vergen omwille van het maatwerk tijd en geduld. Hoogstaand vakmanschap heeft zijn eigen ritme en maakt dat geen detail ons ontgaat. Bij Obumex is uw ontwerp niet in een standaard te gieten. Elk project is uniek, bijzonder en origineel.

AMBACHT & TECHNOLOGIE

Voor de verwezenlijking van uw project maakt Obumex gebruik van de meest innovatieve machines en hoogstaand vakmanschap. Machine en metier komen tot een betekenisvolle synergie.

Onze productie gaat voorbij het seriële, elk project is uniek. Die uniciteit vergt heel wat van ons flexibel machinepark dat uitzonderlijke bewerkingen aankan. Elk jaar krijgen onze ateliers een upgrading. Met state-of-the-art machines én vooruitstrevende technieken leveren we continu topkwaliteit. Maatwerk betekent handenarbeid en stielkennis. Waar het machinale zijn limieten bereikt neemt ambacht het over. Sommige bewerkingen vragen om metier waaraan de kennis en kunde van onze vakmensen tegemoetkomen. Meubilair in hun handen komt tot leven. Zij leveren die kwaliteiten die het oog vermaken en uw interieur zoveel meer geven. Mens en machine werken bij Obumex in perfecte synergie. Wij zijn dan ook trots dat in onze ateliers die kostbare kennis wordt doorgegeven. Jonge enthousiaste vakmensen krijgen de liefde voor materialen én oog voor detail mee van de anciens. Het overleveren van ambachtelijke tradities over generaties heen garandeert ruim een halve eeuw de gegeerde Obumex kwaliteit.

HOOGWAARDIGE MATERIALEN EN TYPISCHE OBUMEX DETAILS

Obumex kiest steevast voor kwaliteit en duurzaamheid. Dit vertaalt zich in het gebruik van exquise materialen zoals hout, marmer, fluweel, leder, brons... Ingrediënten die de tactiliteit en aaibaarheid van uw interieur alle eer aandoen. Wekelijks selecteert onze productiechef hout en fineer van de edelste soort. Qua afwerking slaan we geen detail over, de ultieme Obumex touch geeft karakter en punch aan uw interieur. Obumex gaat er prat op om typische Obumex details in uw project te verwerken om de glans van het maatwerk nog sterker te onderlijnen. Denken we maar aan de eigen ontworpen kast- en schuifdeurtrekkers, meubelbeslag, kranen …

Onze Aanpak

Bij Obumex zetten we uw dromen en wensen graag om in tastbare realiteit. Wandel gerust binnen in een van onze flagship stores of boetieks, beleef de smaakvolle wereld van ons huis. Wij begeleiden u met plezier en met kennis van zaken. U zit met een precieze timing en een vooropgesteld budget? Geen zorg, Obumex weet u te verrassen en uw verwachtingen zelfs te overtreffen.

  1. ontdekking
  2. informatie
  3. budget
  4. organisatieplan (na 3 weken)
  5. voorontwerp & offerte (na 7 - 8 weken)
  6. akkoord
  7. overdracht (17 weken voor plaatsing)
  8. productie
  9. plaatsing
  10. oplevering