Obumex

TOTAALRENOVATIE
MET DE OBUMEX-TOUCH

Obumex staat al 60 jaar synoniem voor tijdloos keukendesign, geraffineerde meubels en maatwerkinterieurs, maar ook voor totaalrenovaties. Bij de opwaardering van uw woning of tweede verblijf bundelen we alle expertise onder één dak, met één vast aanspreekpunt en ons eigen ervaren projectteam. Wij coördineren van het concept tót de afwerking in de allerkleinste details. Met een persoonlijke aanpak en zin voor perfectie, innovatie en vakmanschap als rode draad. Tegelijk waken we over de planning en het budget. Zo geniet u van volledige ontzorging en gemoedsrust.

VOLLEDIGE ONTZORGING

Obumex coördineert van het ontwerp tot de afwerking in de kleinste details. Van de renovatie binnen en buiten over de (totale) herinrichting van het interieur tot het creëren van een authentiek thuisgevoel met een zorgvuldige selectie designmeubels, gordijnen en tapijten. Tegelijk waken we over de planning en het budget.

Zo garanderen we u volledige ontzorging en gemoedsrust tijdens de opwaardering van uw woning of tweede verblijf.

 

INSPIRATIE?

Welkom in onze showrooms. We geven u er graag advies bij de keuzes van technieken, materialen en afwerkingen en inspireren er u met simulaties, moodboards en 3D-renders.