totaalinterieur van Obumex

de Obumex experience.
Uitzonderlijk vakmanschap voor uitzonderlijke totaalinterieurs

Verfijnde levenskunst, discrete luxe en oog voor schoonheid en kwaliteit van het hoogste niveau: onze klanten ambiëren een exquise levensstijl! Keuken- en totaalinrichtingen van Obumex ademen passie en vakmanschap. Innoverende technieken, zorgzame selecties van edele materialen, harmonische combinaties van rijke stoffen en unieke meubelcollecties zorgen voor en totaalaanpak op maat.

Uitzonderlijk vakmanschap

Obumex biedt oneindige mogelijkheden aan in het uittekenen van droom interieurs. Onze sterkte? Een eigen team interieurarchitecten én een eigen Belgische productiefaciliteit. 80 medewerkers werken dagelijks vol passie om elk detail tot de perfectie uit te werken. Deze know-how geeft ons flexibiliteit om te innoveren en volledig op maat te werken van de klant. Dit vakmanschap maakt Obumex absoluut uniek in het aanbod van totaalinterieurs.

ONZE VISIE

Onze interieurexperts verfijnen uw wensen, maken een preselectie uit onze meubelcollecties en kiezen de beste materialen voor uw interieur. Wij hebben oog voor esthetiek, de functionaliteit van het ontwerp en uw persoonlijke wensen. Obumex biedt u een duurzaam interieur dat de tijd trotseert.Innovatie en traditioneel vakmanschap gaan bij ons hand in hand. Onze goed geoutilleerde productieateliers en vakmensen bedenken voor uw interieur de beste oplossingen.Onze openhartige service en vakkundige coördinatie staan garant voor een vertrouwensband met elke opdrachtgever. Wij respecteren planning en budget. Obumex is een familiebedrijf, familiebanden en relaties liggen ons nauw aan het hart!

GESCHIEDENIS

Eli Ostyn richtte in 1960 Obumex op. Het familiebedrijf startte aanvankelijk met het aanmaken van schoolmeubilair, maar de zuiver vormgegeven keukens volgden snel. Na enkele decennia kwamen de uitgelezen meubelcollecties waardoor het bedrijf zich kon focussen op interieurinrichting zoals Obumex dat vandaag nog altijd doet. Ruim 35 jaar staat Eli’s zoon, Geert Ostyn, aan het roer en groeide Obumex inmiddels uit tot een gedreven organisatie van meer dan 100 gepassioneerde medewerkers. Vandaag treedt met Thomas Ostyn, de derde generatie aan om zo het werk en de kennis van zijn voorgangers verder te ontwikkelen.

AANPAK

Bij Obumex zetten we uw dromen en wensen graag om in tastbare realiteit. Wandel gerust binnen in een van onze flagship stores of boetieks, beleef de smaakvolle wereld van ons huis. Wij begeleiden u met plezier en met kennis van zaken. U zit met een precieze timing en een vooropgesteld budget? Geen zorg, Obumex weet u te verrassen en uw verwachtingen zelfs te overtreffen.

  1. ontdekking
  2. informatie
  3. budget
  4. organisatieplan (na 3 weken)
  5. voorontwerp & offerte (na 7 . 8 weken)
  6. akkoord
  7. overdracht (17 weken voor plaatsing)
  8. productie
  9. plaatsing
  10. oplevering