Nieuws

Sneakpreview Obumex Antwerpen

Obumex lanceert in Antwerpen een verfijnd ‘boutique’ concept, dat zijn bezoeker onthaalt in een intimistisch kader, met een heel apart en modernistisch keukenconcept en uitzonderlijk maatwerk, dat opvalt door de subtiele combinatie van edele materialen.

Obumex Antwerpen

Vandaag gaat de nieuwe aandacht naar compact en slow living in een karaktervol interieur, dat klassevolle eenvoud en rust uitstraalt.

Zo voelt het ook aan, wanneer je de nieuwe Obumex Boutique store binnenwandelt. De sfeer is omhullend en intimistisch, dankzij de associatie van kostbare materialen, zoals edel fineer in verschillende houtsoorten en subtiele marmers met details in chroom en messing. Grondstoffen met een verhaal, die door zorgzame handen met passie werden bewerkt.

De aparte ‘Paravent’ keuken vormt ongetwijfeld de centrale aantrekkingspool in de nieuwe Antwerpse Boutique. Ze ontleent haar naam aan de classicistisch houten scheidingswand, die toelaat om het eiland van de kookruimte te scheiden, anderzijds ook weer met elkaar laat communiceren dankzij een speels vouwsysteem. Het avantgardistische design van het keukeneiland is dan weer een knipoog naar Antwerpen als kunst- en modestad. Het organische afgeronde tablet in warm gelaagde natuursteen rust op een imposante kokervormige zuil in chroom.

In dezelfde ruimte en als absolute blikvanger, brengt de boutique store de première van de nieuwe bibliotheek van Grégoire De Lafforest. Een verrassend meesterstukje in delicaat generfd Chêne fineer, met als ludiek element het afwisselend spel van minutieus handgeschuurde houten bollen, die het streng aspect van de horizontale leggers opheffen.

Rondom, zetten het naadloos uitgevoerd maatwerk en de zorgvuldig uitgekozen meubels en objecten aan tot een verrassende ontdekkingstocht, die aanzet tot een inspiratievolle dialoog met de Obumex interieurarchitect ter plaatse.

Kom zeker langs om al dat moois te bekijken of maak een afspraak!

Obumex Antwerpen - Leopold de Waelplaats 20, Antwerpen

Bekijk de openingsuren van Obumex Antwerpen hier.