Nieuws

Obumex geeft stijl aan The St. Regis Residences in het hartje van Londen

Residentie Palace Street, ook wel The St. Regis Residences genoemd, ligt tegenover Buckingham Palace, Westminster en grenst aan St James's Park in één van de meest gewilde buurten van Londen. Dit vorstelijke project is een uitzonderlijke verzameling van 72 privé-appartementen, verspreid over vijf verschillende architectonische stijlen. 

Dit project is ontworpen door Squire @ Partners Architects en bouwpromotors Northacre en SHUAA Capital en belichaamt alle kenmerken van een woonproject van wereldklasse. Delen van het gebouw hebben een plafondhoogtes van 3 meter , sommige zelfs tot 5 meter.

De locatie van van The St. Regis Residences is net zo uniek als de architectuur. Het prestigieuze gebouw ligt op een unieke locatie, recht tegenover Buckingham Palace, en heeft een langdurige band met het Britse koningshuis. De vleugel van het gebouw, Buckingham Gate, die op Grade II- monumentenlijst staat, werd in 1861 gebouwd en was ooit het belangrijke herkenningspunt 'The Palace Hotel'. Het bood onderdak aan hoge gasten van koningin Victoria, voordat de derde vleugel van Buckingham Palace werd gebouwd.

Op een steenworp afstand van de geschiedenis en traditie van St James’s bevinden zich de beste restaurants en winkels van Mayfair en Knightsbridge, en op slechts een korte wandeling van de sereniteit van de Royal Parks, zullen bewoners worden geplaatst binnen handbereik van het beste dat Londen te bieden heeft.

Regis Residences Londen

Each kitchen is made by Obumex

Obumex is zeer fier dat het met de plaatsing zijn keukens op maat en met de Signature keukens made by Obumex in deze appartementen mee bepalend is geweest voor de vorstelijke uitstraling van dit project.