Nieuws

Objects of Beauty

De ‘Objects of Beauty’ exhibition, die van 15 tot 18 oktober officieel van start gaat in de Obumex showroom van Gent, is het eerste event in rij waarmee Obumex haar aparte blik op design naar de interieurliefhebber wil brengen. Vanaf half oktober wordt de Gentse showroom omgetoverd tot ‘Open Gallery’, waar je in avant-première de ongeziene collecties van exclusieve high-end meubelmerken kan ontdekken. ‘Objects of Beauty’, of uitzonderlijke ontwerpen die designfans gemist hebben door het wegvallen van het Salone del Mobile. Niet te missen is de sneak preview van de ‘Obumex Signature Furniture Collection’, die in het voorjaar van 2021 wordt gelanceerd.

Objects of Beauty

De aparte kijk van Obumex op design. 

De rustgevende kracht van pure schoonheid is van in het prille begin dé drijfveer van alle Obumex-creaties. Tijdens de zoektocht naar uitzonderlijke merken en ontwerpers kruisten een aantal exceptionele labels het pad van Obumex. Handgemaakte en complementaire collecties, true ‘Objects of Beauty’, die je persoonlijkheid kleuren en je het gelukzalig gevoel geven om ze te bezitten. Elk stuk verrast door de harmonieuze contrasten van materiaal, vorm en kleur.  Maar even belangrijk is het verhaal achter ieder ‘Object of Beauty’. Tijdens de expo kom je dan ook meer te weten over de ontwerpers, over hun bijzondere technieken en materiaalvoorkeuren en over de evolutie van het merk.

Een greep uit de collecties: 
Collection Particulière - Delcourt Collection - Henge - Promemoria - Etel - Man of Parts - Knoll

‘Objects of Beauty‘ geeft bovendien een sneak peek weg van de nieuwe ‘Obumex Signature Furniture Collection’, die in het voorjaar van 2021 wordt voorgesteld aan het grote publiek. De meubelcreaties zijn het resultaat van een samenwerking met gerenommeerde architecten.

Schrijf je snel in voor het weekend!

za. 17 oktober 11u tot 19u
zo. 18 oktober van 14u tot 18u

De gallery is tot 24 oktober te bezichtigen. 
(di-vrij 10u tot 18u / za van 13u tot 18u)

Obumex Gent - 'Objects of Beauty'
Kortrijksesteenweg 1123
9051 Gent

Schrijf je snel in voor het weekend via www.byobumex.be

De showroom zal van 12 tot 14 oktober '20 uitzonderlijk gesloten zijn wegens de opbouw van de 'Objects of Beauty' expo.