Nieuws

BB Italia One Stop Shop

Vanuit de nauwe relatie met architecten en interieurdesigners selecteert Obumex steeds collecties met een grote architecturale waarde. Na een jarenlange samenwerking met de merken ‘B&B italia’ en ‘Maxalto’ werd Obumex alspreferred partner uitverkoren door de italianen om de toppers uit hun collectie te presenteren en dit in een totaalkader. De italiaanse meubelcollecties strijken vanaf september ’18 neer in de Obumex vestiging te Staden, vlakbij Roeselare, met een heuze shop-in-shop. Het verfjnde keuken- en interieurmaatwerk waar Obumex al meer dan 60 jaar voor staat, wordt vanaf september ’18 aangevuld met nauwkeurig geselecteerde meubelstukken uit beide collecties.

italia

B&B italia

B&B Italia staat voor hedendaagse Italiaanse klasse. Al sinds 1966 ontwerpt het bedrijf meubels in een stijl die altijd de nieuwste trend belichaamt met de zo karakteristiek Italiaanse touch. Het bedrijf is bijzonder sterk in het waarnemen van evoluties in smaak en weet de noden van veranderende levensomstandigheden goed in te schatten. De meubels van B&B Italia genieten wereldwijde faam en hebben een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de Italiaanse vormgeving ingeluid.

Maxalto

De Maxalto collectie is de meer klassiek geïnspireerde collectie van B&B Italia. Het Italiaanse merk zoekt in deze bijzondere verzameling het evenwicht tussen het traditionele en het moderne. Maxalto getuigt van creativiteit, innovatie altijd gepaard gaand met een hedendaagse ‘look & feel’.

Enerzijds ging de keuze naar tijdloze klassiekers, denk maar aan de Diesis salontafel van B&B italia. Anderzijds trekt Obumex de kaart van architecturale stukken, die het hart van de echte icoonlover sneller doen slaan: de Tobi-Ishi of Tufty-Time. Een enorme plus voor elke klant betekent het ruime assortiment aan stoffen, leders en afwerkingen waaruit kan gekozen worden. Elk meubelstuk wordt hierdoor opnieuw terug echt maat-werk, en laat dit nu net de dada van Obumex zijn. Op gebied van comfort en kwaliteit scoren B&B italia en Maxalto uitzonderlijk hoog. Beide merken zijn bovendien qua stijl erg complementair aan elkaar: hip en architecturaal versus klassiek en tijdloos. Met de shop-in-shop te Staden kunt u naar hartelust zitdieptes, rughoogtes, materialen, opstellingen aan den lijve ondervinden om op die manier een gerichte en juiste keuze te maken.

Ook enkele ‘new arrivals’ uit Milaan zullen in primeur te zien zijn naast hun èchte paradepaardjes: unieke prototypes van re-editions die B&B italia pas vanaf 2019 terug op de markt brengt!