Nieuws

Arpège - Liaigre

De Parijse interieurstudio Liaigre heeft een modulaire bank gelanceerd genaamd Arpège die is ontworpen om gebruikers zowel comfort als flexibiliteit te bieden. Als Liaigre's eerste aanpasbare zitmeubelontwerp, is Arpège bedoeld om te worden gebruikt als een opvallende stand-alone stoel tot een extra grote bank voor entertainment.

Er zijn 14 verschillende zitmodules en een reeks bekledingsopties en accessoires beschikbaar, zodat het kan worden aangepast voor gebruik in elke ruimte. De 14 beschikbare modules variëren van eenpersoonsunits tot driezitters. Er is ook een chaise longue-achtig stuk waarmee gebruikers hoek- of U-vormige banken kunnen creëren.

Gebruikers hebben de mogelijkheid om modules ook met accessoires te integreren, zoals die met armleuningen en gelakte of eiken opbergbakken. Elke module is afgewerkt met dezelfde diepe zitting en grote, pluche kussens die het comfort maximaliseren, naast verborgen eiken poten die worden gebruikt om de modules aan elkaar te koppelen. De stoelen en kussens zijn verkrijgbaar met lederen of wollen stoffen bekleding, gekozen voor comfort en duurzaamheid. Beide materialen zijn verkrijgbaar in vier tinten, variërend van crèmewit tot diep Pruisisch blauw.

De Arpège sofa is exclusief te bewonderen in de Obumex toonzaal in Knokke.

Arpège - Liaigre