Italiaans designmeubilair van Promemoria

Feilloos vakmanschap, materialen van de bovenste plank, en een verbluffend oog voor detail - dat is het interieurhuis Promemoria in een notendop. Dit Italiaanse designmerk wordt ook wel als het summum van luxe gezien, en wij begrijpen wel waarom. Promemoria kriebelt je zintuigen door rijke texturen in een handomdraai te combineren met diepe kleuren, weelderige vormen en een warme uitstraling. Eén ding is zeker: met Promemoria meubels tilt u uw interieur naar een hoger niveau.

Die kenmerkende Promemoria stijl

Perfectie is bij Promemoria het uitgangspunt - en dat is ook zeker te zien. Elk Promemoria design is tot in de puntjes uitgedacht en afgewerkt. Dit in combinatie met de geavanceerde technologieën, exquise bouwmaterialen en uitmuntend vakmanschap zorgt voor een adembenemende weelde. Wij zien de ontwerpen van Promemoria graag als kleine juweeltjes - prachtige designs die stuk voor stuk tal van tijd, kennis en energie hebben gekost. De collectie van Promemoria is erg divers. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Promemoria terecht voor een complete keuken, maar bijvoorbeeld ook voor een heerlijk bed om lekker in weg te dromen, of voor een fijne fauteuil. Ook de Promemoria verlichting en decoratiestukken worden in de interieurwereld erg gewaardeerd.

De rijke geschiedenis van Promemoria

Hoewel Promemoria in de jaren tachtig het levenslicht zag, heeft dit merk veel oudere roots. Het verhaal begint in de negentiende eeuw, in een klein dorpje aan het Comomeer. In dat kleine dorpje lag de werkplaats van de familie Sozzi, waar zij rijtuigen repareerden voor de lokale elite. Die elite klopte niet zomaar aan bij de familie Sozzi - iedereen wist dat zij de beste vakmensen in dienst hadden en de beste materialen gebruikten. Deze liefde voor detail, design en vakmanschap werd van generatie tot generatie overgedragen, tot Romeo Sozzi aan het eind van de jaren tachtig een interieurbedrijf opzette. Op dat moment werd Promemoria geboren. Promemoria Romeo Sozzi staat vandaag de dag nog steeds aan het hoofd van dit prestigieuze interieurhuis. Samen met zijn drie zoons, Stefano, Davide en Paolo, werkt hij de designs tot in de puntjes uit, selecteert hij de materialen en overziet hij het productieproces van A tot Z. Het resultaat mag er wezen. Promemoria is al jarenlang een populair en gewaardeerd interieurhuis, dat bekend staat om haar hoge kwaliteitsstandaarden en haar warme, geraffineerde designs.

Made in Italy

Vandaag de dag produceert de familie Sozzi op internationale schaal. De ontwerpen van Promemoria zijn echter nog steeds gebaseerd op de traditionele Italiaanse waarden, stijl en liefde voor vakmanschap. De stukken van Promemoria worden dan ook stuk voor stuk in het geboorteland van de Sozzi's geproduceerd. De fabriek van Promemoria staat in Valmadrera, in Lombardije. De designs van Promemoria zijn dus volledig 'made in Italy'!

Bekijk onze indrukwekkende Promemoria designs met eigen ogen

Lijkt zo'n luxe Promemoria keuken u wel wat? Zit u al wekenlang te dromen over dat ene prachtige Promemoria bed? Of krijgt u die stijvolle Promemoria stoel maar niet uit uw hoofd? Misschien lijkt u het dan wel leuk om de kunstwerkjes van Promemoria eens in het echt te bekijken. Dat kan - u bent van harte welkom in een van onze showrooms! Obumex heeft showrooms over de hele wereld - van Tel Aviv tot New York. Blijft u liever wat dichter bij huis? Bezoek ons dan in Staden, Knokke, Gent, Antwerpen, Brussel of Parijs. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. We nemen graag de tijd om u rond te leiden en u onze Promemoria collectie te laten zien! Ook kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht voor een persoonlijk (styling)advies. We helpen u graag!