Frans high-end meubilair van Delcourt Collection

De Delcourt collection is een wereldwijd bekende collectie van designmeubelen. Vanwege de topkwaliteit materialen en het scherpe oog van de meester verhogen de Christophe Delcourt designer meubels de aanblik in elke kamer van uw huis. Het gaat hier om meubels, verschillende soorten lampen en complete interieurs. Laat u zich inspireren door de duurzame materialen en originele ontwerpen.

Stijlvol en duurzaam

De filosofie van de Delcourt collection is simpel: klasse en stijl gecombineerd met duurzaamheid. Designer Christophe Delcourt volgde een landbouwstudie en zet zijn kennis in om materialen uit te zoeken die niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook op een duurzame manier worden verworven. Op die manier is een meubelstuk van de Delcourt collection geen belasting voor de aarde, maar een toevoeging. De Delcourt collection is daarnaast voor 100% made in France.

 

Stijl Delcourt collection

Delcourt staat bekend om zijn extreme passie voor materialen en voor de aandacht die hij schenkt aan elk detail van de structuur. Dit komt naar voren in alle facetten van zijn stoelen, meubels, licht objecten en interieurs. Daarom is de stijl van de Delcourt collection simpel samen te vatten: schoonheid qua materiaal en extreem goede zorg tijdens de productie. Het favoriete materiaal van Delcourt is hout, maar voor de Delcourt collection worden ook andere soorten materiaal en stof gebruikt.

 

Geschiedenis van de Delcourt collection

Sinds 1995 werkt Christophe Delcourt aan zijn wereldberoemde ontwerpen. Delcourt is autodidact en leerde zichzelf ontwerpen. Eind jaren 90 van de vorige eeuw verwierf hij bekendheid met zijn galerij in de Marais in Parijs. Sinds enkele jaren is de Delcourt collection louter te verkrijgen bij enkele exclusieve dealers.

Benieuwd geworden naar de Delcourt collection? U kunt hier een afspraak maken voor in de showroom.