Maak kennis met Bruno Moinard

Bruno Moinard ontwerpt meubilair dat zich thuis voelt in luxe interieurs. Dit high end merk is te herkennen aan het unieke materiaalgebruik, zijn grafische vormen en de manier waarop design en warmte worden samengebracht. De unieke ontwerpen maken een fauteuil, sofa of salontafel esthetische hoogstandjes. Sommige hebben eenvoudige vormen en zachte kleuren, terwijl andere zeer opvallende ontwerpen hebben, waardoor ze zonder twijfel de blikvanger van uw kamer worden.

De collectie van Bruno Moinard laat doorschijnen wat deze designer in hart en nieren is: een kunstenaar. De manier waarop geometrische vormen worden gecombineerd met luxueuze materialen en trendy kleuren spreken direct aan. Het meubilair voelt zich in verschillende woningstijlen thuis, maar is het meest op zijn gemak in strakke en retro interieurs. Hier komen de unieke ontwerpen het meest tot hun recht. Kies uit fauteuils gemaakt van hoogwaardige stoffen, luxe eetkamerstoelen van leer, tafels met bewerkte glazen, stenen of houten bladen en sofa’s die heerlijk zacht aanvoelen.

Eenmaal een stuk van Bruno Moinard in huis, wilt u nooit meer wat anders. De collectie is tijdloos, waardoor de meubelstukken altijd een aanwinst zijn. Hun waarde is onaantastbaar, ongeacht de huidige trends. De op het oog simpele, maar sensuele elegantie maakt de ontwerpen een onbetaalbare aanvulling van ieder interieur.

 

Van kunstenaar tot meubelontwerper

In 1972 reisde Bruno Moinard naar Parijs om kunst te studeren. Hier zou hij zijn gevoel en zijn visie kunnen uitdrukken in iets tastbaars. Al snel werd duidelijk dat zijn passie - licht, contrasten, willekeurige kleurspatten – terug te zien zou zijn in al zijn werken.

 

Zijn visie, instinct en temperament zorgden ervoor dat hij succesvol werd in iedere tak van kunst, waaronder schilderkunst en kunstfotografie. Zijn creativiteit maakte hem in korte tijd een gerespecteerde interieurdesigner. Van ministeriële kantoren tot haute couture boutiques – Bruno Moinard was de designer om ze in te richten of te renoveren. In 1995 richtte hij zijn eigen architectenbureau 4BI op, waardoor nog meer liefhebbers konden genieten van zijn liberale interieurvisies.

 

In 2014 greep Moinard een nieuwe uitdaging aan. Hij richtte Bruno Moinard Edition op. Door deze zet, genieten fans van deze designer nu van prachtige meubelcreaties. De mooiste materialen, kleuren en ideeën worden samengesmolten in tijdloze, luxueuze ontwerpen.

 

Franse haute couture van Bruno Moinard

Bruno Moinard groeide op in de landschappen van Normandië en studeerde kunst in Parijs. Zijn ontwerpen worden niet enkel vervaardigd in Frankrijk, maar hier ontsprong ook de bron van inspiratie. Met een eettafel, fauteuil of eetkamerstoel haalt u meer dan enkel een meubelstuk in huis. Het is Franse haute couture, echte kunst. Ieder stuk wordt met zorg vervaardigd door Franse topambachtslieden. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat een meubelstuk van Moinard van schets tot eindproduct geheel Frans is.

Waar vindt u kunst van Bruno Moinard?

Het haute couture meubilair van Moinard is te vinden in wereldsteden, waaronder Parijs, Moskou, London, Shanghai en New York. Toch is het voor liefhebbers van dit merk niet nodig de wereld over te vliegen. U kunt namelijk ook terecht in onze showroom. Maak een afspraak en wij helpen u graag met het vinden van een Bruno Moinard kunstwerk: een high end meubelstuk dat zich volledig thuis voelt in uw interieur.