Design Meubelen Obumex

Gekende design meubelen, met de 'Obumex Touch'

Design meubelen zijn voor Obumex een essentieel ingrediënt voor een geraffineerd interieur dat klasse uitstraalt en tegelijk het ultieme thuisgevoel creëert. Exclusieve op maat ontworpen interieurs vragen nu eenmaal om bijbehorende meubels met uitstraling en stijl. De Obumex meubelexperten selecteerden een breed gamma aan unieke designmerken, die u in kan ontdekken in Obumex Gent en Knokke. Van wereldbekende merken zoals Cassina tot prestigieuze luxemerken zoals Liaigre, u kiest volgens uw visie en budget. Onze 'Obumex Touch'? U krijgt steeds uitgebreid advies van een interieurarchitect(e) bij de aankoop van een design meubel. Wilt u een uniek meubelstuk? Geen enkele stoffering of afwerking is onmogelijk voor onze interieurarchitecten. We gebruiken onze 60-jarige kennis om meubelcombinaties te maken met design meubelen, passend op uw budget en visie. 

Furniture Like No Other

Obumex onderscheidt zich in design meubelen omdat wij ons niet beperken tot het selecteren van design meubelen uit één specifiek merk of collectie. In plaats daarvan stellen onze experts een harmonieus geheel samen met zorgvuldig geselecteerde design meubelen uit diverse high-end labels. Bij een bezoek aan onze showroom in Gent vindt u een uitgebreide selectie direct leverbare design meubelen. Uiteraard kan u elk meubel op maat laten produceren in andere stoffen, kleuren of materialen. Onze interieurarchitecten begeleiden u bij het maken van de juiste keuze. Op zoek naar het ultieme gevoel van Franse 'savoir-faire' in prestigieuze design meubelen? Bezoek dan onze showroom te Knokke en ontdek de exclusieve design meubelen van Liaigre.

 

THE OBUMEX STOCK SALE

Get ready for discounts of up to 50% on more than 500 designer objects of the Obumex Collection.
All items can be viewed at Obumex Staden, Diksmuidestraat 121, 8840 Staden

Liaigre - Promemoria - Cassina - ETEL - B&B Italia - Flexform - Knoll - When Objects Work - …

First Come, First Served.
To buy items, please mail to design@obumex.be.

Design meubelen van uitzonderlijke merken

Tijdloze design meubelen van de hoogste plank - dat is waar het bij Obumex om draait. In onze collectie komt u elegante design meubelen in verschillende stijlen tegen - handpicked door onze experts. We streven naar een aanbod waar u stukken kan combineren in verschillende prijscategorieën.  Zo kunt u bij ons terecht voor gekende merken zoals Cassina en B&B Italia, maar even goed het Italiaans nichemerk Meridiani, bekend om haar elegante, klassieke design meubelen. Houdt u meer van een gestroomlijnde, abstracte stijl? Neem dan eens een kijkje bij de kubistisch vormgegeven design meubelen van Piet Boon, of de pure, exclusieve meubelen van het Italiaanse Henge. Eén ding is zeker: Obumex is hét adres voor een design meubel op maat.

 

Outdoor design meubelen

Naast indoor design meubelen, heeft Obumex een groot aanbod outdoor meubelen van wereldbekende merken zoals Piet Boon, Cassina en Meridiani. 

We helpen u graag in de perfecte keuzen van uw outdoor design meubelstuk. Vraag ons outdoor overzicht via e-mail en we helpen u graag verder. 

 

Een naadloze service in het vinden van het perfecte design meubilair

Obumex staat garant voor een unieke interieur ervaring. Op basis van uw wensen en met behulp van onze vakkennis en jarenlange expertise maken we het verschil en kiezen we de meubelen die bij uw persoonlijkheid en budget passen. Door onze samenwerkingen met high-end design meubelmerken heeft u de mogelijkheid om design meubelen aan te kopen die u elders niet vindt. Onze interieurarchitecten helpen u bij het selecteren van het juiste meubel, de stoffen en materialen, zodat u zonder zorgen uw droominterieur kan creëren. Na de keuze coördineren onze experten zich over een naadloze levering op de gewenste locatie in België of het buitenland. Kortom, een "white-glove" service van a tot z voor uw design meubelen.

 

Design kantoormeubilair in alle soorten en maten

Uw kantoor is eigenlijk het visitekaartje van uw bedrijf, van u als professional. Dit is immers het eerste wat klanten van uw zien. Obumex helpt u om van die eerste indruk een goede te maken. Naast design meubelen voor thuis kunt u namelijk ook bij ons terecht voor kantoormeubelen. Van elegante bureaustoelen tot innovatieve vergadertafels en van een comfortabele zetel op maat tot stijlvolle decoratiestukken - bij Obumex vindt u kantoormeubilair in alle soorten en maten.