Design Meubelen

Design meubelen op maat

Design meubelen zijn voor Obumex een essentieel ingrediënt voor een geraffineerd interieur dat klasse uitstraalt en tegelijk het ultieme thuisgevoel creëert. Exclusieve op maat ontworpen interieurs vragen nu eenmaal om bijbehorende meubels met uitstraling en stijl. Voor dit soort design meubelen bent u bij Obumex aan het juiste adres. We vertellen u graag meer over onze design meubelen.

De Obumex filosofie: elegante, tijdloze en duurzame design meubelen

Obumex onderscheidt zich in design meubelen omdat wij ons niet beperken tot het selecteren van design meubelen uit één specifiek merk of collectie. In plaats daarvan stellen onze experts een harmonieus geheel samen met zorgvuldig geselecteerde design meubelen uit diverse high-end labels. Bij een bezoek aan onze showroom in Gent vindt u een uitgebreide selectie direct leverbare design meubelen. Uiteraard kan u elk meubel op maat laten produceren in andere stoffen, kleuren of materialen. Onze experten, allen interieurarchitecten, begeleiden u bij het maken van de juiste keuze. Op zoek naar het ultieme gevoel van Franse 'savoir-faire' in prestigieuze design meubelen? Bezoek dan onze showroom te Knokke en ontdek de exclusieve design meubelen van Liaigre.

 

Een naadloze service in het vinden van het perfecte design meubilair

Obumex staat garant voor een unieke interieur ervaring. Op basis van uw wensen en behoeften en met behulp van onze vakkennis en jarenlange expertise maken we het verschil en kiezen we de meubelen die bij uw persoonlijkheid passen. Door onze unieke samenwerkingen met high-end design meubelmerken heeft u de mogelijkheid om design meubelen aan te kopen die u elders niet vindt. Onze interieurarchitecten helpen u bij het selecteren van het juiste meubel, de stoffen en materialen, zodat u zonder zorgen uw droominterieur kan creëren. Na de keuze coördineren onze experten zich over een naadloze levering op de gewenste locatie in België of het buitenland. Kortom, een "white-glove" service van a tot z voor uw design meubelen.

 

Luxe meubelen van de mooiste meubelen design merken

Tijdloze design meubelen van de hoogste plank - dat is waar het bij Obumex om draait. In onze collectie komt u elegante design meubelen in verschillende stijlen tegen - handpicked door onze experts. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor elegante design meubelen van het Italiaanse designhuis Meridiani, bekend om haar elegante, klassieke design meubelen. Houdt u meer van een gestroomlijnde, abstracte stijl? Neem dan eens een kijkje bij de kubistisch vormgegeven design meubelen van Piet Boon, of de pure, exclusieve meubelen van het Italiaanse Henge. Eén ding is zeker: Obumex is hét adres voor een luxe meubel op maat.

 

Creëer een gevoel van luxe en weelde met onze exclusieve meubelen

Uw woning is waar u de meeste tijd doorbrengt. Dit is waar u na een lange dag tot rust komt op de bank, waar u met vrienden en familie geniet van een heerlijke maaltijd en waar u in het weekend lekker uitslaapt. Een stijlvol, luxe interieur zorgt ervoor dat u nóg intenser van deze fijne momenten kunt genieten. Een mooi moment vraagt immers om minstens even mooie meubelen! Om die reden vindt u bij Obumex een zorgvuldig samengestelde collectie van exclusieve, verfijnde high-end design meubelen - van een zetel op maat tot een prachtige design keuken. Dit oog voor detail en luxe is wat Obumex van andere meubelzaken onderscheidt.

 

Design kantoormeubilair in alle soorten en maten

Uw kantoor is eigenlijk het visitekaartje van uw bedrijf, van u als professional. Dit is immers het eerste wat klanten van uw zien. Obumex helpt u om van die eerste indruk een goede te maken. Naast design meubelen voor thuis kunt u namelijk ook bij ons terecht voor kantoormeubelen. Van elegante bureaustoelen tot innovatieve vergadertafels en van een comfortabele zetel op maat tot stijlvolle decoratiestukken - bij Obumex vindt u kantoormeubilair in alle soorten en maten.

 

Een metamorfose met die unieke Obumex touch

Zijn uw huidige interieur meubelen na jarenlange trouwe dienst niet langer uw smaak? Of wilt u uw interieur simpelweg met een aantal nieuwe design meubelen naar een hoger niveau tillen? Het samenstellen van een compleet interieur is niet eenvoudig. Wat voor stijl design meubilair past er eigenlijk bij u en uw woning? Hoe kunnen deze design meubelen onderling het best met elkaar gecombineerd worden? En wat voor decoratiestukken horen daarbij? Gelukkig staat u er niet alleen voor. Bij Obumex kunt u namelijk niet alleen terecht voor een meubel op maat, maar ook voor een volledig interieur op maat. Op basis van uw wensen en behoeften werken onze experts een creatief concept uit, en gaan we op zoek naar de design meubelen die hier het best bij passen. Hierbij kijken we ook naar hoe deze design meubelen het best in de ruimte kunnen worden geplaatst. Ook helpen we u graag met de styling van deze design meubelen.