Obumex

open

Een keuken die onvergankelijke klasse uitstraalt

Voor Obumex is het een evidentie om keukens te ontwerpen die de tijd moeiteloos trotseren. Een juiste afweging van harmonie, materialen, kleuren en vormgeving dragen hiertoe bij.

Dergelijke keukens verliezen met de jaren niets van hun uitstraling. Obumex creëert voor u een woonkeuken met persoonlijkheid, rustgevend en met een warm thuisgevoel. Een plek met cachet, een plek met een ziel.

 

Klassiek, tijdloos, multifunctioneel

Hoe creëer je in een klassiek herenhuis in het centrum van de stad een keuken die tegelijk ook eyecatcher, bureauruimte, vergaderzaal en ontvangstruimte is? Een unieke realisatie in tijdloze lichte tinten van eik en marmer.

 

Wanneer alles om familie draait

In deze volledig gerenoveerde stadscentrumwoning staat het familieleven centraal. Uiteraard dus ook in de maatwerkkeuken, waarin sfeer en gezelligheid wordt benadrukt door het kookeiland met geïntegreerde zitbank.

 

Een keuken die samenbrengt en inspireert

Een keuken als ontmoetings- en inspiratieruimte voor creatieve geesten die er ideeën komen uitwisselen? Dat werd een creatieve ontmoeting op zich: het design en vakmanschap van Obumex, uitgevoerd in met mortex bezette Orac-profielen en naadloos uitgelicht.

 

Details maken het verschil

In een minimalistische keuken is subtiliteit troef. Obumex weet dit facet ragfijn te bespelen. Zuivere belijning, warme lichtelementen, exact gekozen materialen en afwerking geven een ontwerp oprechte eenvoud. Van kraan tot handgreep denkt Obumex na over stijl en inhoud, net zoals over combinaties en composities.

 

Mooie maatvoeringen

In elke keuken van Obumex kloppen de verhoudingen. Het werken met de juiste maatvoering en materialen maakt onze ontwerpen bijzonder gegeerd.

 

Een huiselijk gevoel

In deze woonkeuken domineren donkere warme toetsen en roept de toepassing van hout een veilig huiselijk gevoel op. 

 

Sprekende details

Mooie strakke lijnen zetten in deze keuken de toon, maar minstens even belangrijk is de combinatie van verschillende materialen. Het grote vakmanschap van Obumex schuilt in de details. 

 

Samen met vrienden

Elke keuken ontworpen door Obumex bezit een eigen uitstraling. Een strakke belijning, een uitgelezen materiaalkeuze en een fraaie lichtinval nodigen uit om met vrienden samen te zijn.

© 2019 Obumex

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Je gegevens werden bewaard.
Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Un problème est survenu. Merci de ressayer plus tard.
Lees onze privacy statement hier

Hallo! We gebruiken cookies op deze site. Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.

X