totaalinterieur van Obumex

TOTAALINTERIEURS OP MAAT MET OOG VOOR FINESSE, DETAILS EN KWALITEIT

Obumex staat zowel voor de totaalinrichting van uw woning als voor aparte ruimtes voor u klaar. Onze focus voor uw totaalinterieur design? Verfijning, huiselijk comfort, discrete luxe, esthetiek en materialen van topkwaliteit.

Op basis van de ontwerpen van uw architect of met ons ontwerpteam realiseren wij uw stoutste dromen. Door onze brede ervaring zijn we vertrouwd om met externe architecten nauw samen te werken. Ons interieur ontwerp team bekijkt samen met u de mogelijkheden voor uw op maat gemaakt interieur design

Bij Obumex kunt u terecht voor een luxe interieur op maat. Of u nu op zoek bent naar een keuken, badkamer, dressing, bureau of inbouwkasten op maat.

TOTAALINTERIEURS OP MAAT

Alles in uw interieur design op elkaar afstemmen, is een kunst. Licht, meubilair , vloeren, wanden, … Allemaal dragen ze ertoe bij dat een gepersonaliseerde ambiance in huis ontstaat. Bij Obumex hebben we vele jaren ervaring met het ontwerpen én uitvoeren van een totaalinterieur dat perfect aansluit op uw persoonlijke smaak en de stijl van uw woning.

 

EEN TOTAALINTERIEUR IN DE JUISTE SFEER

In elk interieur design ontwerpt Obumex een sfeer die bij u past. Of het nu gaat om de combinatie van staal en hout, van licht en donker of van rustgevende elementen en eyecatchers.

EEN TOTAALINTERIEUR MET HUISELIJK GEVOEL

Obumex interieurs op maat herkent u aan een stijl van verfijnde elegantie en duurzaamheid. Het vakkundig toepassen van juist geselecteerde materialen in uw interieur design, zal u decennialang blijven inspireren.

INTERIEUR DESIGN DAT RUST UITSTRAALT

De materialen in dit interieur design project komen volledig tot hun recht en ondersteunen de strakke vormen van hangkasten met linnenstructuur tegen de wand bezet met Emperador natuursteen. Het tablet van gepatineerde tin en de kastfronten in Mortex roepen kalme rust op. An inviting sense of calm …

ART MEETS ARCHITECTURE

Hedendaagse kunst en architectuur gaan in dit interieur design een spannend dialoog aan. Elk meubel en kunstwerk heeft er zijn plaats. Een energieke symbiose tussen kleur en ruimtes zonder weerga.

INVENTIEVE GEOMETRIE

In dit interieur design richt de bibliotheek, in het midden van de ruimte, zich op als de ruggengraat van de woning. De open structuur, gekenmerkt door volheid en leegte, bestaat uit twee delen en verbindt twee open niveaus. Architectuur met een duidelijke metaforische bijklank! De keuken is opgebouwd rond drie materialen: zwarte gelakte eik, met micropareltjes behandelde inox en zwart graniet uit Zimbabwe.

Ism architect Olivier Dwek

 

 

RUST IN LONDON

Deze woning met haar uniek interieur design bezit authentieke grandeur met wereldse en kosmopolitische uitstraling. Rust en gezelligheid zijn er troef. De meubels hebben een sobere lijn en een evenwichtig kleurenpallet, waardoor dit interieur design rust creëert.