Culinary inspiration

Rode poon in bananenblad

Bereiding:

  • Snij de venkel fijn met de mandoline.
  • Leg een vierkant stuk bananenblad op uw werkblad met de glanzende donkere kant omlaag. Leg hierop een beetje geraspte venkel, wat venkelzaadjes en een stuk vis. Bestrijk de bovenkant met 1 el olijfolie, peper en zout.
  • Dek af met nog een stuk bananenblad, met de glanzende, donkere kant omhoog. Vouw de lange uiteinden van de stukken bananenblad over de vis. Klap de korte kanten naar binnen en zet vast met cocktailprikkers.
  • Herhaal dit voor de andere vispakketjes.
  • Gaar op de barbecue, aan beide zijden.
  • Open de papillotten; klaar om te serveren!
Rode poon in bananenblad
Ingrediënten

 

  • 600 gr rode poon in filet
  • 1 venkelknol
  • bananenblad
  • venkelzaad
  • olijfolie