Nieuws

Project in de Kijker: Verfijning tot in de kleinste details

Aan een meander van de Leie in de buurt van Gent werd een hedendaagse parel prachtig geïntegreerd in het landschap. Als een synergie van landelijkheid en minimalisme. Obumex tekende voor de volledige interieurinrichting van deze toprealisatie van ABS Bouwteam en AIM architecten.

project

De opdrachtgevers houden van verfijning en dat valt op in alle details van het interieur. Nobele materialen als gelakt brons, natuursteen, eucalyptusfineer, … zorgen voor een sfeer die tegelijk exclusief en warm is.

Het bestaande meubilair werd deels behouden, maar voor de rest volgde de klant het advies van onze meubelexperten. Veel meer dan het naast elkaar plaatsen van ‘mooie meubels’, is hun uitgangspunt altijd een harmonieuze sfeer te creëren met een ‘merkoverschrijdende’ combinatie van exclusieve meubels. Hier zet bijvoorbeeld een iconische tafel van Delcourt Collection in de inkomhal meteen de toon.

 

Ook het bijhorende gastenverblijf werd met dezelfde kwaliteit en finesse ingericht, waardoor het niet hoeft onder te doen voor het hoofdhuis. Gemeenschappelijke materialen zorgen dan weer voor een natuurlijke eenheid tussen beide gebouwen.

 

Het unieke resultaat van deze uitdagende evenwichtsoefening tussen elegantie, tijdloosheid, soberheid en een warme, gezellige vibe kunt u bewonderen in onderstaande foto’s. Het art de vivre magazine Juliette & Victor wijdde ook een mooi artikel aan dit project. Lees het hier!

Get inspired in one
of our showrooms.